Inschrijven voor het nieuwe dansseizoen start nu via ‘ledenbeheer’. Lees eerst onderstaande info goed!

 1. Bekijk eerst en vooral het filmpje: https://www.youtube.com/watch?v=Q999LC1C1tQ&feature=youtu.be => Vooraleer je aan de slag kan gaan met inschrijven, heb je een account nodig. Dit filmpje toont hoe je dit kan doen.
 2. Je zal het account moeten bevestigen met je e-mailadres. Je zal een e-mail ontvangen van ledenbeheer en pas als je deze hebt bevestigd kan je effectief aan de slag met inschrijven.
 3. Na de bevestiging van je e-mail ga je naar deze site: https://www.ledenbeheer.be/public/13931  => Hierop staan al onze cursussen en kan je dus je kind inschrijven. Je zal zelf naar de kassa kunnen gaan en het programma berekent automatisch hoeveel jij zal moeten betalen. Je krijgt een e-mail en krijgt een betalingstermijn. Gelieve al jullie gegevens goed te checken!
 4. Wanneer je maar 1 kind in te schrijven hebt, mag je aan de slag gaan. Hieronder staat nog belangrijke info voor broers/zussen:
 5. BELANGRIJKE INFORMATIE INDIEN U BROERS/ZUSSEN DIENT IN TE SCHRIJVEN: 
  – De eerste stap is om aan de slag te gaan met de inschrijving van uw eerste kind. Bovenaan kan je op de website van gezinslid veranderen.
  – Je selecteert het eerste kind en selecteert alle cursussen die zij zal volgen.
  – Nadien ga je naar de kassa voor het eerste kind en ga je het inschrijvingsformulier moeten invullen van je eerste kind. Pas wanneer dit allemaal gedaan is, ga je het tweede kind kunnen inschrijven.
  – Hiervoor ga je terug naar het overzicht en wissel je bovenaan van gezinslid. Je gaat opnieuw aan de slag en doet exact hetzelfde maar doordat je een tweede kind toevoegt zal je op het einde aan de kassa een kortingscode moeten invullen.
  De kortingscode voor het tweede kind: KORTINGSPAS_KIND2MOVEZ
  De kortingscode voor het derde kind: KORTINGSPAS_KIND3MOVEZ
  De kortingscode voor het vierde kind: KORTINGSPAS_KIND4MOVEZ
  OPGELET!! Deze kortingscode kan je maar éénmalig gebruiken. Je zal zien dat je inschrijving moet bevestigd worden door de clubbeheerder. Dit is een veiligheid die wij inbouwen zodat wij kunnen controleren of het effectief gaat over broers en zussen.

 

 • De danser is pas definitief ingeschreven na betaling van het lidgeld (Via overschrijving)
 • Door de betaling gaat u automatisch akkoord met ons huishoudelijk reglement
 • Lidgeld is enkel terugbetaalbaar bij kwetsuur/blessures, op vertoon van geldig doktersattest!